Ervaring Atlantis Financiers

atlantis financiers

Ervaring Atlantis Financiers

Ervaring Atlantis Financiers. Op deze pagina bespreken wij de ervaring die wij hebben met Atlantis Financiers. Zakelijkelening.nl heeft zich voorgedaan als mystery guest, om zo inzicht te krijgen of Atlantis Financiers betrouwbaar is. Op deze pagina kan onze ervaring met Atlantis Financiers bekeken worden.

Wij beoordelen Atlantis Financiers met een 7,0.

Wij hebben als mystery guest gesproken met de klantenservice van Atlantis Financiers. Wij hebben ons voorgedaan als een bedrijf welke geinteresseerd is in een zakelijke lening van €2.500, het minimumbedrag wat geleend moet worden. Wij hebben het telefoongesprek als prettig ervaren. Ook is de klantenservice goed te bereiken op werkdagen van 09:00 – 12:00 en van 13:00 – 17:00.

De website van Atlantis Financiers wordt door ons als prettig ervaren. De site is erg duidelijk, waardoor wij als mystery guest binnen 3 minuten een lening konden aanvragen. Wel kan de website wat druk overkomen door de kleurstelling welke de kredietverstrekker gebruikt.

De website van Atlantis Financiers is verder erg simpel opgezet. Informatie wordt verduidelijkt met illustraties en video’s. Ook is op de website te vinden wat voor organisatie Atlantis Financiers is.

De voorwaarden om in aanmerking te komen vinden wij minder. Een onderneming moet namelijk minimaal een omzet van €250.000 hebben. Ook kan een onderneming niet minder dan €2.500 lenen. Wel interessant is dat de kredietaanvrager binnen 48 uur bericht krijgt van Atlantis Financiers. Daarnaast kan de kredietaanvrager zakelijk geld lenen zonder afsluitprovisie of behandelkosten. De leningen kunnen worden aangevraagd met verschillende looptijden.

Over de betrouwbaarheid van Atlantis Financiers kunnen wij niet veel zeggen. Atlantis Financiers is namelijk een redelijke nieuwe kredietverstrekker als wij op internet en andere bronnen kijken. Verder kunnen wij niet vinden of Atlantis Financiers bij de AFM geregistreerd is. Wel is duidelijk dat Atlantis Financiers diverse vestigingen heeft, wat betrouwbaarheid uitstraalt.

Atlantis Financiers doet binnen 48 uur een passend aanbod. De kredietverstrekker biedt maatwerk, waardoor het niet duidelijk is hoeveel een ondernemer kan lenen en wat hij maandelijks terug moet betalen. Wij beoordelen de 48 uur als positief.