Bridgefund

Bridgefund
Bridgefund biedt ondernemers een snel zakelijk krediet tot een bedrag van €100.000. Bij deze kredietverstrekker weet de ondernemer binnen enkele minuten of hij/zij in aanmerking komt voor een krediet. Nadat de ondernemer in aanmerking komt, staat het geld op de bank wanneer de bank een incassomachtiging heeft ontvangen. Deze incassomachtiging is nodig, omdat Bridgefund elke dag een bedrag afschrijft, om de lening af te lossen.

Voordelen Bridgefund Lening

  • Lenen zonder jaarverslagen
  • Lenen zonder businessplannen
  • Binnen enkele minuten is duidelijk hoeveel geleend kan worden
  • Elke dag wordt er een deel geincasseerd
  • Binnen 2 dagen staat het geld op de bank

Nadelen Bridgefund

  • Bedrijf moet minimaal 12 maand actief zijn
  • Omzet moet minimaal 4.000 per maand zijn
  • In het slechte geval duurt het 3 tot 5 dagen voordat het geld overgeschreven is

Voorwaarden Lening aanvragen bij Bridgefund

Bij Bridgefund stellen ze geen hoge eisen om een lening uit te keren. Het is enkel nodig om een omzet te hebben van €4.000 per maand. Deze omzet kan voor dienstverlenende bedrijven lastig zijn. Daardoor komen handelsondernemingen sneller in aanmerking. De tweede vereiste is, is dat de onderneming minimaal 12 maand actief moeten zijn. Het grote voordeel is dat een onderneming geld kan lenen zonder jaarverslagen. Ook kan een onderneming geld lenen zonder businessplan.

Ervaringen Bridgefund

Omdat wij het belangrijk vinden om ervaring te delen, hebben wij als een soort mystery guest een lening aangevraagd.

Stap 1
Toen wij via zakelijkelening.nl een lening probeerde aan te vragen, kwamen wij direct terecht op de lening calculator van Bridgefund. Hier konden wij aangeven hoeveel geld wij wouden lenen en hoelang wij geld nodig waren. Gekozen is om €5.000 te lenen met een looptijd van 1 maand. Hierna hebben wij de lening aangevraagd. De eerste stap kost ongeveer 1 minuut.

Stap 2
Op pagina twee werd nogmaals gevraagd hoeveel wij willen lenen. Hier staat een balkje met “gewenst leenbedrag”. Wij gaven aan €5.000 euro te willen lenen. Echter staat op deze pagina het leendoel weer op €20.000, het standaardbedrag. Let hier dus goed op! Verder moeten wij aangeven wat ons KVK nummer is, en waar wij het geld voor willen gebruiken. Hierna wordt de rente berekend. Het kost circa 2 minuten om deze stap te doorlopen.

Stap 3
Nu zijn we aangekomen om het MT940 bestand te uploaden. Dit is een bestand waar alle transacties in staan. Het kan even duren voordat je het bestand gevonden hebt, echter helpt Bridgefund je hierbij met een handleiding. Wij hebben het bestand al vaker gedownload, dus weten waar het staat. Hierdoor waren wij binnen 2 minuten deze stap gepasseerd. Het bestand moet je opsturen naar contact@bridgefund.nl, waarna je binnen 24 uur een definitief voorstel krijgt.