Zakelijke lening vergelijken

U bent aangekomen op de pagina om de beste zakelijke lening voor u uit te kiezen. Wij zetten verschillende soorten leningen op een rijtje. Helaas mogen wij u geen advies geven. Wel zullen wij per lening de voor- en nadelen op een rijtje zetten. Ook zullen wij u informeren hoelang het duurt voordat u het geld op uw rekening hebt staan. Voor meer informatie verzoeken wij u om op de titel van de lening te klikken, u zult dan door linken naar meer informatie over de zakelijke lening.

kredietvooruit

Kredietvooruit
Krediet vooruit is een kredietverstrekker voor zakelijke leningen tot €250.000 met een minimaal bedrag van €3.000. Bij deze kredietverstrekker kan een ondernemer een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen. Na aanvraag kan de ondernemer binnen 24 uur een beoordeling ontvangen. Krediet vooruit kijkt voornamelijk naar de bedrijfsprestaties.

swishfund

Swishfund
Swishfund is een kredietaanbieder opgericht door mede-ondernemers. De kredietverstrekker verleent flexibele kredieten aan ondernemers met een looptijd van 3,6 of 12 maanden. Daarbij kan een bedrag tot €125.000 geleend worden. Swishfund kijkt naar de cashflow en heeft verder weinig andere eisen.

abn amro new10

ABN Amro New10
ABN Amro New 10 is een nieuwe partij waar u een zakelijke lening kunt aanvragen. ABN Amro wil graag een flexibele manier aanbieden om geld te lenen. Zo kunt u als eenmanszaak tot €250.000 lenen en kiezen voor een looptijd van 3 tot 60 maanden. BV’s kunnen tot €1.000.000 lenen. De rente is aantrekkelijk, tussen de 2.7 en 8.4% op jaarbasis.

Bridgefund

BridgeFund
Bij Bridgefund kan een zakelijk krediet verkregen worden binnen een aantal minuten zonder jaarverslagen en zonder businessplan. Bij Bridgefund wordt er dagelijks een bedrag automatisch geincasseerd, waardoor de lening automatisch afbetaald wordt, waardoor de ondernemer weinig van de aflossing merkt. Bridgefund is een van de meest gekozen kredietverstrekkers.

funding circle

Funding Circle
Funding circle is een kredietverstrekker welke eenvoudig leningaanvragen accepteert. Funding Circle Nederland verstrekt leningen aan eenmanszaken, vennootschap onder firma en besloten vennootschappen. Met aantrekkelijke rentepercentages heeft het bedrijf sinds de start in 2010 al meer dan 45.000 leningen verstrekt. Bij Funding Circle kan een bedrag tussen de €5.000 en €250.000 geleend worden, met looptijden van 6 maand tot 5 jaar. Het kredietaanbod wordt binnen 24 uur verstrekt.

OPR Bedrijfskrediet

OPR Bedrijfskrediet
OPR is een bedrijfskredietverstrekker gefocust op het snel en online afsluiten van een zakelijke lening. Bij OPR Bedrijfskrediet kan een zakelijke lening worden afgesloten vanaf €3.000 tot een bedrag van €50.000. De looptijden varieren van 1 maand tot 12 maanden. De kredietbeslissing wordt op dezelfde dag nog aan de ondernemer verstrekt.

b2businesslening

B2Businesslening
B2Businesslening is een onderdeel van Ferratum, en kenmerkt zich door de eenvoud voor het aanvragen van een zakelijke lening. B2Businesslening gebruikt daarnaast de nieuwste technologieën waarmee  zakelijke leningen sneller worden goedgekeurd. Het aanvragen van een zakelijke lening bij deze kredietverstrekker is afgerond binnen 5 minuten. De keuring wordt verricht binnen één werkdag. De beslissing wordt genomen op basis van de cashflow.

atlantis financiers

Atlantis Financiers
Atlantis financiers is een kredietverstrekker met flexibele voorwaarden. De flexibele voorwaarden zorgen ervoor dat er veel leningen worden verstrekt. Jaarcijfers is niet hetgeen waar de kredietverstrekker naar kijkt. De kredietverstrekker kijkt namelijk verder naar cijfers en wat er op papier staat, zodat er altijd een passend aanbod komt.