Zakelijke creditcard

Zakelijke creditcards zijn een vorm van een krediet. Er zijn verschillende partijen die creditcards uitgeven aan ondernemers, ZZP’ers, of medewerkers van ondernemers. Om een goede zakelijke creditcard te kiezen, hebben wij voor u gratis verschillende creditcards op een rijtje, zodat u als ondernemer, verschillende zakelijke creditcards kunt vergelijken. Als u op de titel van de onderstaande titels klikt, geven wij u specifiek per zakelijke creditcard informatie over de voor- en nadelen en aanvraagprocedure.

American express business card green

American Express
De green business card van American Express is een van de meest gebruikte creditcards in de zakelijke markt. Bij American Express bouwt een ondernemer snel krediet op, door tijdig te betalen. Verder spaart een ondernemer met elke uitgegeven euro. Zo kan een ondernemer sparen voor een macbook of andere leuke gadgets.

visa world card business

Visa world card business
De zakelijke creditcard van Visa biedt ondernemers, ZZP’ers en medewerkers van bedrijven de mogelijkheid om minimaal voor €1.000 en standaard €2.500 aan te kopen. U bepaalt zelf welke limiet wenselijk is. Deze zakelijke creditcard biedt u 24/7 fraudepreventie naast de vele andere verzekeringen, zoals internetgarantie en aankoopverzekering. De Visa world card business kost €35 per jaar. De koersopslag is 2,5%.

visa world card business gold

Visa world card business gold
De Visa World Card Gold is een creditcard welke 365 dagen aankoopverzekering biedt. Deze creditcard heeft standaard een bestedingslimiet van €5.000. Verder biedt de Gold card van Visa een 24/7 fraudepreventie en een hotelservice/borgvervanging. De Visa world card business gold is bankonafhankelijk. De bijdrage voor deze kaart is €154 het eerste jaar. Tijdelijk ontvangt u €50 welkomsbonus.

mastercard business

Mastercard Business
De mastercard business is een van de goedkoopste zakelijke creditcards. De bijdrage van deze kaart is €0 in het eerste jaar, en daarna €35 per jaar. De kaart biedt 24/7 bescherming, is geschikt voor iedere bankrekening, en is maandelijks op te zeggen. Deze kaart kan wereldwijd gebruikt worden, en kan u helpen om uw cashflow te verbeteren. Tijdelijk krijgt u €25 cadeau bij het aanvragen van deze kaart.

mastercard business corporate

Mastercard Corporate
De mastercard corporate biedt inzicht in alle transacties per medewerker. Facturatie is volledig af te stemmen op uw declaratieproces, en analyzes/rapportages zijn eenvoudig te exporteren met smart data. Deze zakelijke creditcard kost €39 per jaar, waarbij u korting krijgt mits u meerdere kaarten nodig bent. Internationaal ondernemen was nog nooit zo makkelijk met de bijkomende verzekeringen welke deze kaart biedt.

Om een zakelijke creditcard aan te vragen moet u als ondernemer aan een aantal eisen voldoen. Zo moet uw onderneming minimaal één jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Verder mag u als eenmanszaak of ZZP’er geen negatieve BKR registratie hebben. Deze voorwaarden gelden dus niet voor BV’s en NV’s. De Visa creditcard en Master creditcard eisen dat u een permanent woonadres in Nederland heeft. Deze eis geldt niet voor de American Express Creditcard, echter moet u voor de American Express Creditcard voldoen aan een inkomenseis welke €23.000 bruto per jaar bedraagt.

Het aanvragen van een zakelijke creditcard is een vrij eenvoudig proces. U hebt een creditcard gevonden die bij u past, waarna u op het kopje aanvragen klikt. U linkt door naar de site van een van de kredietaanbieders. Op de site van de kredietaanbieder vult u uw gegevens in. Dit proces zal ongeveer 5 minuten duren. Verder moet u de gegevens ondertekenen, en zal de kredietaanbieder uw aanvraag beoordelen. Na goedkeuring zult u binnen acht werkdagen uw creditcard(s) ontvangen. Wanneer uw aanvraag niet direct goedgekeurd wordt, zal de kredietaanbieder contact met u opnemen voor aanvullende vragen.

Een zakelijke creditcard heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u eenvoudig uw zakelijke- en prive uitgaven van elkaar kunt scheiden. Ook kunt u een zakelijke creditcard aanvragen voor een van uw medewerkers, waarmee u een grote hoeveelheid declaraties voorkomt. Daarnaast bieden de meeste kredietaanbieders een aantal verzekeringen aan die u automatisch krijgt bij het aanvragen van uw creditcard, waardoor uw aankopen  beschermd worden tegen oplichting.

Om een zakelijke creditcard aan te vragen, kunt u via onze site de verschillende creditcards bekijken. Daarnaast is het handig om altijd uw KVK uitreksel bij de hand te hebben, omdat de kredietverstrekkers hier vaak om vragen. Verder is het voor een aantal zakelijke creditcards nodig om uw inkomsten bij de hand te hebben. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de site van ICS